Jakttyper
Antal jaktdagar
Antal jägare
Jaktperiod
Svårighetsgrad

Jakt i Zimbabwe

Zimbabwe är ett av Afrikas bästa länder när det gäller jakt. När jakten började organiseras i mer ordnade former så började de viltvårdande myndigheterna och privata jordägare samarbeta mer intimt. Framför allt gällande viltvård och natur. I Zimbabwe finns i stort sett allt jaktbart afrikanskt vilt – buffel, flodhäst och de afrikanska antiloperna. I Zimbabwe erbjuder vi även jakt på leopard, elefant och lejon.

 

Med hänsyn till antalet jaktbart vilt, kvalitén på arrangemangen och priserna så är Zimbabwe helt unikt. För varje intresserad jägare är detta en möjlighet att få uppleva jakten som den var från början på denna kontinent. Jakten kan inte jämföras med någon annan och ingen annanstans kommer man så nära den ursprungliga jakten och känslan för viltet. För en sann jägare måste det naturligtvis också vara en självklarhet att det måste finnas några afrikanska troféer bland den övriga samlingen.

 

Hos vår arrangör på Zambezi Valley Concession är marken på 2 miljoner tunnland. Områdena är belägna runt Hwange National Park och Victoria Falls, med kombination av sandig terräng till teakskog. Denna ostängslade mark består av mycket terräng och innehåller mängder med farligt vilt. Här kombinerar vi spännande jakt med boende på bekväma camper som är välplacerade i jaktmarken. Här kan du jaga Afrikas mest eftertraktade viltoch du får sannolikt ett äventyr för livet!