Jakttyper
Vak- och smygjakt
Antal jaktdagar
Fr. 2 och uppåt
Antal jägare
Fr. 1 och uppåt
Jaktperiod
Året runt
Svårighetsgrad
Medel

Jakt i Spanien

För de flesta är nog Spanien ett ganska okänt resmål när det gäller jakt, men faktum är att här finns de flesta arterna av vårt europeiska vilt. Här kan man hitta vildsvin, dov- och kronhjort, mufflon och ibex. William Safaris kan erbjuda jakt på alla viltslag men vår specialité är ibexjakt. Då har vi tillgång till de bästa guiderna och jaktmarkerna i hela Spanien.
Det finns fyra olika sorters Ibex i Spanien; gredos, ronda, becite och sierra nevada ibex. De kunder som hittills har jagat i Spanien har alla fått skjuta en mycket fin trofé – och det förtjänar att påpekas att våra arrengamang i Spanien endast syftar till att jaga trofédjur. Jakten är en klassisk bergsjakt och man jagar under tidig morgon för att kunna lokalisera viltet. Man spanar efter viltet och avståndet kan vara från några hundra meter till flera kilometer. Skjutavstånden kan variera mellan 50 till 300 meter. Det är viktigt med god kondition för terrängen kan tidvis vara mycket krävande.

 

Vi erbjuder många olika arrangemang i Spanien, vänligen kontakta kontoret vid intresse för att få mer exakta prisuppgifter och programblad!