VILKA ÄR VI?

En jaktresa är en stor investering för de flesta av oss och därför är det viktigt att man har tilltro till sin researrangör. Vi på William Safaris sätter dig i fokus och ser till att du som jägare får dina förväntningar uppfyllda. Som kund hos oss får du alltid ett personligt bemötande och tillgång till samma kontaktperson. Dessutom gör vi alltid vårt yttersta för att vara tillgängliga för dig dygnet runt, framför allt när du är iväg på din resa.

..

Väl mött i vildmarken!
171402_1418480122191_7389958_o kopia

Ewa Carnbrand

Grundare & Chef
Ewa är William Safaris grundare och huvudägare. Dessutom sköter hon den dagliga driften sedan början av 90-talet. Ewa har tidigare erfarenhet av ekonomi samt bank, därför är hon även huvudansvarig för planering, kundkontakter, ekonomi och avtal. Ewa har även jagat på de flesta platser i världen.
IMG_1180km

Donald Larsson

Storviltsansvarig
Donald är storviltsansvarig på William Safaris. Han är ständigt på jakt runt om i världen och är den som tar in de nya arrangörer som vi jobbar med. Donald är den svenska jägare som skjutit mest arter någonsin och han har skjutit över 200 av de arter som är registrerade i SCIs rekordbok. Han jobbar för SCI som europachef i deras Record Book committee.
donald@williamsafaris.se
Ett stort tack till

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

 
SCI
Aimpoint
Afrikanska kompaniet
Bartek Skrzypczak – through my lens