VILKA ÄR VI?

En jaktresa är en stor investering för de flesta av oss och därför är det viktigt att man har tilltro till sin researrangör. Vi på William Safaris sätter dig i fokus och ser till att du som jägare får dina förväntningar uppfyllda. Som kund hos oss får du alltid ett personligt bemötande och tillgång till samma kontaktperson. Dessutom gör vi alltid vårt yttersta för att vara tillgängliga för dig dygnet runt, framför allt när du är iväg på din resa.

..

Väl mött i vildmarken!
Grundare & Chef

Ewa Carnbrand

Ewa är William Safaris grundare och huvudägare. Dessutom sköter hon den dagliga driften sedan början av 90-talet. Ewa har tidigare erfarenhet av ekonomi samt bank, därför är hon även huvudansvarig för planering, kundkontakter, ekonomi och avtal. Ewa har även jagat på de flesta platser i världen. Frågor? Ewa kan svara på allt!
171402_1418480122191_7389958_o kopia
IMG_1180km
Storviltsansvarig

Donald Larsson

Donald är storviltsansvarig på William Safaris. Han är ständigt på jakt runt om i världen och är den som tar in de nya arrangörer som vi jobbar med. Donald är den svenska jägare som skjutit mest arter någonsin och han har skjutit över 200 av de arter som är registrerade i Safari Club Internationals rekordbok. Han jobbar för SCI som europachef i deras Record Book committee.
070 727 45 62
Attachment-1-1
IT & Human Resources

Nicki Carnbrand Håkansson

Nicki är det nyaste tillskottet på William Safaris, men som dotter till Ewa har hon varit med i jaktsvängarna sedan hon var barn. Vid sidan av juridikstudierna är hon ansvarig för sociala medier, marknadsföring och IT. Nicki besvarar allmänna frågor och kan dela med sig av personliga jakterfarenheter.

SAMARBETSPARTNERS

 
SCI
Aimpoint
Royal Swedish Chapter, SCI
Afrikanska kompaniet
Gunnar Tryggmo
INCA Tours
NTG Trophy
Bartek Skrzypczak – through my lens