Hantering av personuppgifter

EU:s nya dataskyddsförordning General Data Protection Regulation, GDPR, som trädde i kraft den 25.e maj 2018 innebar bland annat hårdare krav på hantering av personuppgifter. Det ställdes krav på nya rutiner och processer för säker hantering av register samt krav på ansvarig ledningsnivå. Den nya dataskyddsförordningen kom att gälla för alla organisationer och branscher som sparar eller på något sätt hanterar personlig och känslig information om sina anställda eller sina kunder.

..

Vi på William Safaris sparar dina uppgifter med grund i ditt samtycke. När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev sparar vi din mailadress och ditt namn för enbart detta ändamål. Men du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke genom att avregistrera dig från vårt nyhetsbrev samt genom att begära att vi raderar de uppgifter som vi sparat. Du har även rätt att ta del av vilka uppgifter som vi har om dig. Vi har en rutin för att gallra uppgifter efter viss tid, eller när dina uppgifter kan antas ha blivit inaktuella.

..

Vid bokad resa tillhandahåller vi en kopia av ditt pass och en kopia av din vapenlicens till vår arrangör. Detta är nödvändigt för att kunna ansöka om vapenlicens och införseltillstånd i andra länder. Dessa uppgifter sparas dock inte efter avslutad resa utan måste inges på nytt om du väljer att åka med oss igen.

..

Vi köper INTE adresser och vi byter INTE adresser med andra inom branschen.
….

..

Frågor eller funderingar? Kontakta oss HÄR så hjälper vi dig!

 
SCI
Aimpoint
Afrikanska kompaniet
Bartek Skrzypczak – through my lens