Jakttyper
Antal jaktdagar
Antal jägare
Jaktperiod
Svårighetsgrad

Jakt i England

I Storbritannien erbjuder vi jakt i England och i Skottland. I dessa länder finns mycket att se, både för jägaren och för turisten. Därför skräddarsyr vi gärna din resa för bästa resultat! Kanske vill man kombinera kronhjortsjakten i Skottland med en dagsjakt på småvilt? Eller kanske vill man ta familjen till Somerset och efter jakten spendera några extra dagar för att besöka Stonehenge med omnejd? Vi är lyhörda för dina önskemål!

 

I det vackra grevskapen Dorset och Somerset i södra England kan vi erbjuda jakt på Sikahjort (cervus nippon). Jakten bedrivs som smygjakt och jaktområdet är beläget i Östra Dorset. Sikan tycker om att gömma sig i de höga/täta rododendron-skogarna som finns i detta område. Den bästa jakttiden är under brunsten, vilken infaller från mitten av oktober till början av november. Inkvarteringen har vi hos guiden Paul i Tincleton, alldeles i närheten av Dorchester.

 

Vi erbjuder många olika jaktarrangemang i England, alla med olika priser och svårighetsgrader. Vid intresse, kontakta kontoret!