Donald i Namibia

Idag är Donald hemkommen från en fantastisk resa i Namibia!

 

Resan har bjudit på många spännande upplevelse – bl.a. konstruktion av gömställe till brun hyena, skyddsjakt på gepard och en mindre duvjakt. På Donalds trofélista för denna resa kan vi hitta golden gemsbok, kalahari gemsbok, gepard och black faced impala. Duvtroféerna låter vi stanna i Namibia denna gång!
I övrigt har Donald sett eland- och kuduantiloper, giraffer, vårtsvin, zebror, hartebeests, samt black- och blue wildebeests. Han har även sett otaliga bläsbockar, springbockar, ellipsvattenbockar (Waterbuck), dykarantiloper (Duikers) och stenantiloper (Steenbok).

 

Sammanfattningsvis har det varit en mycket lyckad jakt, både hos vår härliga arrangör Fanie och hos vår nya arrangör Bertus. Om DU också är intresserad av att åka på jaktresa till Namibia så hör av dig till oss, vi besvarar gärna dina frågor!

 

 

Klicka på bilderna nedan för att se mer:

 

 

Today, Donald came home from an amazing hunting trip in Namibia! The trip has offered many exciting experiences – for example, a construction of a hiding place for brown hyena, protective hunting on cheetah and some pigeon hunting. On Donald’s trophy list for this time; we can find Golden gemsbok, Kalahari gemsbok, Cheetah and Black faced impala. However, we let the pigeon trophies stay in Namibia! Furthermore, Donald has seen Eland and Kudu, Giraffes, Warthogs, Zebras, Hartebeests, as well as Black- and Blue Wildebeests. He has also seen countless Blesboks, Waterbucks, Springboks, Duikers and Steinbocks.

 

In conclusion, it was a very successful hunt – both at our amazing organiser Fanie’s and at our new organiser Bertus’. If YOU also wish to go to Namibia for a hunt, please contact the office for more information!