Ellinge Game Fair 2018

Foto: Bartek Skrzypczak

 

 

Sommaren har definitivt inte varit kort i år och som jaktfantaster ser vi verkligen fram emot hösten. Framför allt ser vi fram emot bockjakten! Få saker är lika exalterande (men samtidigt lugnande) som att sitta ute på ett pass i skogen i augusti. Men ännu är det inte riktigt höst och under sommarens sista dagar ställer vi ut på Ellinge Game Fair 2018. Under mässan kommer vi att bjuda på en hel del, ni besökare har exempelvis chansen att vinna en jaktresa till Game Ranch Transvaal i Namibia genom att svara på frågor (det kommer tyvärr inte att finnas någon möjlighet att delta på distans). Dessutom kommer vi att ha en mycket special gäst på plats i tältet mellan 10-12 på lördag och söndag, nämligen jaktinspirationen Ulrika Karlsson Arne.

 

De flesta har säkert hört talas om hennes deltagande i den amerikanska tävlingen Extreme Huntress, en tävling som arrangeras för att bl.a. skapa kvinnliga förebilder och ambassadörer för jakten som livsstil. Detta gillar vi skarpt! Jakt är till för alla – stora som små, män som kvinnor. Gemenskapen som delas mellan jägare är speciell! Men alla kvinnor som tar jägarexamen börjar dock inte jaga direkt – kanske för att det är svårt att hitta likasinnade och ett passande jaktlag. Ibland kanske det bara handlar om tid eller om att ta första steget. Därför är det viktigt med kvinnliga jägare som förebilder!
Så kom till vårt tält och prata jakt och äventyr med Ulrika Karlsson Arne (@swedishvenatrix)!

 

Sugen på mer jakt för och med kvinnor? På William Safaris anser vi att jakt är en aktivitet som passar hela familjen och fler kvinnliga jägare är en av våra hjärtefrågor! Därför erbjuder vi en temaresa våren 2019 speciellt för kvinnor – bockjakt i Polen! Vi sätter ihop ett jaktlag som månaderna innan avresa får ni lära känna varandra lite bättre genom jaktträffar och dylikt. Intresserad? Läs mer och anmäl ditt intresse HÄR