Ny hemsida!

Nu lanserar vi äntligen vår nya hemsida – tack för ert tålamod! Arbetet har dragit ut på tiden eftersom att hemsidan gjorts om från grunden av vår nyaste medarbetare Nicki, parallellt med hennes studier. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge eller hur? Vi kommer dock att fortsätta att uppdatera texter, priser och andra småsaker löpande. Vi hoppas att ni kommer att uppskatta de moderniseringar som vi har gjort och att ni lättare kan hitta det ni söker. Om ni tycker att någonting är otydligt, eller extra bra, så tar vi tacksamt emot feedback. Ni kan lämna era åsikter under fliken ”Kontakta oss” här på hemsidan.  Vi vill ge ett stort tack till vår arrangör Bartek Skrzypczak som har försett oss med flera av de enastående bilder som används här på vår nya hemsida. Följ honom HÄR på Facebook för att ta del fler vackra bilder!

..

Senare i vår kommer vi att lansera nya spännande temaresor och bjuda på mer av oss. Missa inte det, skicka ett meddelande till oss och skriv upp dig på vår nyhetsbrevslista!
..

GLAD PÅSK FRÅN OSS!