Ryssland: Magnus Hedkvist

ÄNTLIGEN! Nu har jag skjutit min drömälg. Reste till Kamchatka onsdagen den 10/12 för att få uppleva jakten på riktigt stora älgtjurar. Kom till campen sent på fredagkvällen. Fick ett varmt välkomnande av  personalen på campen. Sedan blev det direkt i säng. Vaknade tidigt på lördagsmorgonen det är ca -30 grader. Går upp och äter frukost innan det bär iväg på jakt. Synen som mötte mig ute på en myr med vide kommer jag aldrig att glömma. Två enorma älgtjurar reser sig upp framför oss. Guiden och jag tittar i kikare på tjurarna för att bedöma vilken som är störst. Den vänstra har något större horn än den högra. Tjurarna är ca 150 meter från oss. Jag skjuter den vänstra med ett skott och den går omkull. Sedan tas älgen omhand och vi åker tillbaka till campen. På campen ringer vi via satellit telefon till Ewa på William Safaris för att boka om hemresan. Vill komma hem för att fortsätta jakten hemma på våra svenska små älgar. Ett stort tack till Ewa och Frida som ordnade en fantastisk jaktupplevelse åt mig. Ni har lagt ner ett otroligt jobb för att ordna denna resa åt mig.
.. 
Magnus Hedkvist i Ryssland (Kamchatka)